PRVI KORACI PRI OTVARANJU RESTORANA

Znate za izreku „dobra priprema je pola posla". Bez obzira koji su vam ciljevi, ako pripremite kvalitetan i precizan plan, lakše ćete ih postići i postati uspješni. Isto je i s otvaranjem restorana. Kvalitetan plan projekta je ključan. Pogledajte naše smjernice koje će vam pomoći da postanete ugostitelj i započnete put do uspjeha.
Što će biti obrađeno u ovom članku
Razradite ideju restorana
1. ODABIR KONCEPTA RESTORANA
Pisanje poslovnog plana
2. IZRADA POSLOVNOG PLANA ZA RESTORAN
Dobar poslovni plan savršeni je recept za pokretanje uspješnog poslovanja u gastronomiji.
Lokacija, lokacija, lokacija
3. PRONALAZAK SAVRŠENE LOKACIJE ZA RESTORAN
Zakonski uvjeti za restoran
4. ispunjavanje pravne dokumentacije za restoran
Ukratko
5. sažetak - kako otvoriti restoran
Česta pitanja
6. ČESTA PITANJA - KAKO OTVORITI RESTORAN
Važno je usredotočiti se na jedno područje jer je konkurencija koja nudi sličnu hranu velika. Kako biste se istaknuli u gomili, isplati se uložiti vrijeme u osmišljavanje koncept hrane.
Pri odabiru lokacije koja vam savršeno odgovara morate uzeti u obzir mnogo aspekata u procesu planiranja kako bi vaš restoran pružao jedinstveno iskustvo. Okvirni koncept restorana trebao bi biti određen unaprijed jer bi odabir lokacije trebao odgovarati željenoj ciljanoj klijenteli.