Američki burger
Ovaj jednostavan recept za pravi i sočni američki burger će vas oduševiti!
Sastojci
KoličinaSastojci
900g
Mljevenog mesa6velikih
peciva za burgere12šnita
slanine2komada
rajčice2glavice
luka75g
rikole12šnita
kiselih krastavaca3žlice
ketchupa6šnita
sira3žlice
majoneze-malo
soli i papraKoraci
Korak 1
Začinite mljeveno meso sa solju i paprom i dobro ga izmijesite. Oblikujte 6 pljeskavica jednake veličine i rashladite ih u hladnjaku.
Korak 2
Začinite mljeveno meso sa solju i paprom i dobro ga izmijesite. Oblikujte 6 pljeskavica jednake veličine i rashladite ih u hladnjaku.
Korak 3
Lagano prepržite peciva i premažite ih s malo majoneze.
Korak 4
Na peciva stavite rikulu, pljeskavice, prženu slaninu, sir, narezanu rajčicu, krastavce i kolutove luka.
Korak 5
Zatvorite burger s drugom polovicom peciva. Poslužite ih odmah dok su topli. Ne zaboravite dekorirati burgere.
Korak 6
Place the roaster into the oven. Braise for 30 – 40 minutes at 175°C. Stir repeatedly, adding more liquid if needed. The sauerkraut is ready when it has a nice brown color.