Vegan cheesecake s narančom i limunom

VEGAN CHEESECAKE hero
Vrijeme pripreme60 min
Težina pripremeJednostavno
Porcije4

Sastojci

KoličinaSastojci
Za podlogu:(kalup 18 cm)
300g
datulja
150g
badema
4žličice
kokosovog ulja
Za kremu:
500g
indijskih oraščića
140g
kokosovog ulja
korica2
naranče
korica2
limuna
sok1
naranče
sok1
limuna
10žličica
sirupa od datulja (agava ili javorov sirup)
1žličica
kurkume

Koraci

Korak 1
Indijske oraščiće namočiti preko noći u vodi.
Korak 2
Satulje staviti u mlaku vodu na sat vremena da omekšaju.
Korak 3
Sve sastojke za podlogu izblendati i utisnuti u kalup. Ostaviti u zamrzivaču na sat vremena.
Korak 4
Sve sastojke za kremu staviti u blender i izmiksati kremu.
Korak 5
Kremu izliti na podlogu i staviti u zamrzivač.
Korak 6
Ukrasiti s listićima badema.