Saltimbocca
![veal_saltimbocca_R_03_1396x437](https://cdn.metro-online.com/-/media/Project/MCW/HR_Metro/Images/recepti/veal_saltimbocca_R_03_1396x437.jpg?rev=aa5b1164a09b428cbdadb9d9f7cc337a&w=1392&hash=B07500FB59BCADE533A19D7450110EB9)
Sastojci
KoličinaSastojci
12 manjih
telećih odrezaka12listova
kadulje12feta
pršuta250ml
bijelog vina1žlica
maslacamalo
soli i papra12
čačkalicaKoraci
Priprema odrezaka
Odreske teletine stavite između dva papira za pečenje pa ih istucite batom za meso dok ne budu debljine 0,5 cm. Začinite ih soli i paprom.
Punjenje teletine
Na svaki odrezak lagano pritisnite fetu pršuta i list kadulje te ih pričvrstite čačkalicom.
Pečenje teletine
Kratko prepržite odreske, prvo sa stranom pokrivenom pršutom i kaduljom.
Dodajte bijelo vino i kuhajte
Umiješajte maslac
Umiješajte maslac i kuhajte dok se umak ne zgusne.
Servirajte saltimboccu sa Chardonney vinom