KAKO SNIZITI TROŠKOVE RESTORANA
Vođenje restorana može biti skupa stvar. Uobičajeno je da ugostitelji previde skupe rupe u svom sustavu koje se često mogu lako popraviti. Bilo da tek namjeravate otvoriti vlastiti restoran ili ga već imate, ovaj je članak za vas. Ovdje ćete naučiti kako smanjiti operativne troškove, uštedjeti novac i maksimalno povećati svoje profitne marže bez mijenjanja iskustva vaših gostiju.
O ČEMU SE GOVORI U OVOM ČLANKU
Kako sniziti troškove hrane
1. UŠTEDA NA TROŠKOVIMA HRANE
Savjeti za smanjenje troškova rada u restoranu
2. UŠTEDA NA TROŠKOVIMA RADA
Kako smanjiti operativne troškove
3. STRATEGIJE ZA UŠTEDU NA OSTALIM OPERATIVNIM TROŠKOVIMA
Timski rad za ostvarenje snova
4. FOKUS NA TIMSKI RAD
Česta pitanja
5. ČESTA PITANJA- KAKO SNIZITI TROŠKOVE RESTORANA
Da, inventura vam pomaže pratiti koliko sastojaka je potrebno, što će dovesti do smanjenja količine ostataka koji završe u smeću.
Da, osim što je ekološki prihvatljiva, ponuda sezonske hrane može vam uštedjeti novac, a možete uštedjeti i na troškovima transporta.
Da, što se vaš tim bolje međusobno razumije i što je bolje usklađen, to može brže i neometanije posluživati goste. Time se može smanjiti i broj zaposlenih.