trgana svinjetina s ananasom

TRGANA SVINJETINA hero
Vrijeme pripreme60 min
Težina pripremeJednostavno
Porcije2

Sastojci

KoličinaSastojci
Za meso:kg
METRO Chef Spare ribs
1,5 kg
svinjske lopatice
1g
paprika narezana na četvrtine
400g
konzerviranih cherry rajčica
1tbsp
luk narezan na četvrtine
3žličice
soli
2žličice
kajenskog papra
3žličice
dimljene crvene paprike
1žličica
mljevenog kumina
4žličice
soja sosa
2žlice
meda
4žlice
maslinova ulja
Za zdraviju verziju Colesaw salate:
1/4 
glavice bijelog kupusa narezanog na tanke trakice
1/4
glavice ljubičastog kupusa narezanog na tanke trakice
1
mrkva narezana na tanke trakice
sol, papar
sok limete
maslinovo ulje
aceto balsamico
Dodatno:
kiselo vrhnje
tortilje
ananas

Koraci

Korak 1
Meso marinirajte večer prije pečenja sa solju, kajenskim paprom, dimljenom crvenom paprikom i kuminom.
Korak 2
Poklopite i stavite u hladnjak.
Korak 3
Drugi dan u veću posudu ili pleh u kojem ćete peći meso stavite luk, papriku, cherry rajčice, med, sojsa sos i maslinovo ulje.
Korak 4
Sve promiješajte i dodajte meso koje ste prethodno zapekli na ulju sa svih strana.
Korak 5
Prekrijte aluminijskom folijom i stavite peći na 150 stupnjeba i otprilike 4 sata.
Korak 6
Zadnjih sat vremena pojačajte temperaturu na 180 stupnjeva i maknite foliju.
Korak 7
Dok se meso peče napravite cole saw tako da pomiješate sve sastojke.
Korak 8
Kad je meso pečeno, natrgajte ga uz pomoć dvije vilice na trakice te poslužite u tortilji zajedno sa salatom, svježim ananasom i vrhnjem.