Azijska jetrica
Sastojci
KoličinaSastojci
Bao peciva
200g
Jetrica (po izboru: svinjska, juneća, gušća)2češnja
Češnjaka sitno sjeckana1/2komada
Poriluka narezana na tanke ploške2cm
Đumbira narezana na tanke šnite1/2komada
Srednja mrkva narezana na tanke ploške1/2komada
Crvene paprike narezane na trakiceSoja sos
Sezamovo ulje
Klice češnjaka
Koraci
Korak 1
Jetrica narezati na tanke trakice i marinirati u soja sosu.
Korak 2
Sezamovo ulje zagrijati u woku te prepržiti jetrica.
Korak 3
Izvaditi jetrica na tanjur te u wok dodati češnjak, poriluk, mrkvu i papriku.
Korak 4
Pržiti 3 minuta i izvaditi na tanjur.
Korak 5
Bao peciva puniti povrćem i jetricama te poslužiti uz klice češnjaka.