metro foodie club

Učlani se u Foodie Club i postani METRO kupac. Nije ti porteban obrt ili tvrtka. Sve što trebaš je ljubav prema kuhanji i želja za istraživanje svojih kulinarsih sposobnosti. Iznenadi sebe i obraduj svoje prijatelje i rodbinu svojim kreacijama.

Foodie Club

FOODIE CLUB

Namirnica

Za sve one kojima je hrana strast!

Volite eksperimentirati u kuhinji, ljubitelj ste svježe i ukusne hrane, egzotičnih okusa? Za vas priprema hrane više je od zadovoljstva, a u svojoj kuhinji prvi ste velemajstor. Vaš cilj je imati najbolje namirnice i uz savjete inspirativne recepte i stručno vodstvo napraviti vlastite kreacije. Ako ste se pronašli u ovom opisu vi zasigurno spadate u Food lovera, zašto onda ne postanete i dio METRO Foodie kluba? Uz jednostavnu prijavu ostvarite mogućnost kupovine u METRO centrima. Iskoristite sve prednosti kupovine u METORu. Posebne promocije kreirane za foodie entuzijaste, savjeti stručnjaka, inspirativni recepti i razni eventi namijenjeni ljubiteljima hrane.
Foodie mobitel

Kako postati METRO Foodie član

Prijava je iznimno jednostavna uz samo par klikova putem online registracije prijavite se kao privatni kupac, te kreirajte svoju vlastitu METRO karticu.Za kreiranje računa i privatne kartice nije potrebno imati obrt ili tvrtku.

Prijavi se čim prije uživajte u kupovini u METRO centru.

Vidimo se.

Prijavi se

Naše inspiracije neka postanu i vaše kreacije

Pronađite tjedne inspiracije u našim Foodie Club receptima, a sve potrebno za izradu slasnih delicija nabavite u METRO centrima.

Što danas kuhati?
pronađite više inspirativnih recepata vrhunskih profesionalnih kuhara i food blogera Probudite svoju kulinarsku maštu
Recepti
Kozina

Sve recepte iz našeg kataloga kreirala je
posebno za vas kako bi razveselila vaša nepca.

Anita Kozina "Veseli Trbuh"