Stručno savjetovanje

METRO je vaš pouzdan partner u procesu odabira idealne ugostiteljske i kuhinjske opreme te pruža sveobuhvatne usluge stručnog savjetovanja i edukacije za vaše djelatnike. Bez obzira jeste li vlasnik restorana, hotela, kafića ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog objekta, nudimo vam kompletno rješenje koje će optimizirati vaše poslovanje i unaprijediti kvalitetu usluge koju pružate.

Kuhinja
Kuhinja
Naša usluga projektnog opremanja započinje detaljnom analizom postojećeg stanja vašeg objekta. Tim stručnjaka izlazi na lokaciju i provodi temeljito snimanje objekta kako bi dobili sve potrebne informacije o prostoru, postojećoj opremi i specifičnim zahtjevima. Ova faza omogućuje nam da bolje razumijemo vaše potrebe i ciljeve te da pružimo personalizirano rješenje koje odgovara vašim zahtjevima i očekivanjima.

Nakon što steknemo jasnu sliku o vašim potrebama, naš tim stručnjaka radi na izradi idejnog tehnološkog rješenja. Ovdje kombiniramo naše znanje i iskustvo s najnovijim trendovima i tehnologijama u ugostiteljstvu kako bismo osigurali optimalnu funkcionalnost i učinkovitost vaše kuhinje ili ugostiteljskog prostora. Osim toga, vodimo računa o estetskim aspektima, jer želimo stvoriti prostor koji će oduševiti vaše goste i unaprijediti njihovo iskustvo.
Kuhinja
Jedan od ključnih koraka u procesu projektnog opremanja je projektiranje mikrolokacije priključaka, kao što su voda, struja i plin. Precizno planiranje ovih elemenata ključno je za pravilno funkcioniranje kuhinje ili ugostiteljskog prostora te osigurava sigurnost i usklađenost s zakonskim i higijenskim standardima. Naši stručnjaci pažljivo proučavaju svaki detalj kako bi osigurali da sve bude perfektno usklađeno i da zadovolji vaše potrebe.

Kao dio naše usluge projektnog opremanja, izrađujemo i troškovnik opreme te pružamo tehnički opis svih elemenata koji će biti uključeni u vašu kuhinju ili ugostiteljski prostor. Transparentnost i jasnoća u pogledu troškova i specifikacija opreme ključni su za uspješnu realizaciju projekta te vam omogućuju da unaprijed planirate svoj budžet i da se izbjegnu neželjena iznenađenja.
Kuhinja
Uz naše stručno savjetovanje i usluge projektnog opremanja, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje rješenje za vaš ugostiteljski objekt. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo u stvaranju prostora koji će zadovoljiti vaše potrebe i nadmašiti očekivanja vaših gostiju.

Ukoliko imate potrebu za opremanje kuhinje ili vam je potreban savjet slobodno se obratite našim gastro specijalistima u METRO centrima.​