NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA RESTORAN
Vaš će restoran od kuhinje imati koristi samo ako je opremljena odgovarajućim namještajem i uređajima, ali mogućnosti su, čini se, beskrajne. Mi u METRO-u želimo vam ponuditi pregled vrsta namještaja i opreme za različite potrebe koji se mogu pronaći u kuhinjama restorana.
O ČEMU GOVORI OVAJ ČLANAK
Pravi odabir
1. ODABIR ODGOVARAJUĆIH UREĐAJA I NAMJEŠTAJA ZA RESTORAN
Spremišta
2. NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA KUHINJSKO SPREMIŠTE
Pripremanje hrane
3. NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA PRIPREMU HRANE
Predmeti koji služe za pripremu hrane s vašeg jelovnika važan su, ako ne i najvažniji aspekt kuhinjskog interijera. Pokazat ćemo vam sve što bi vam moglo biti potrebno u tom aspektu, od pripreme sastojaka do pripreme jela.
Čišćenje kuhinje
4. NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE KUHINJE
Opremanje blagovaonskog dijela
5. NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA BLAGOVAONSKI DIO
Elektronička oprema
6. ELEKTRONIČKA OPREMA ZA UČINKOVIT RESTORAN
Ukratko
7. SAŽETAK - NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA RESTORAN
Česta pitanja
8. ČESTA PITANJA - NAMJEŠTAJ I UREĐAJI ZA RESTORAN
Kako bi restoran bio uredniji, dobro je imati posebnu prostoriju za hranu i opremu. Za hranu koja se mora držati na hladnom, potrebna vam je rashladna komora ili dodatni hladnjak. Za dodatne ormariće i prostorije morate imate dovoljno prostora.
Elektronička blagajna može vam olakšati svakodnevni rad u restoranu jer se pomoću nje može voditi evidencija svih transakcija. Tako ćete imati jasan pregled narudžbi i možete prilagoditi buduću nabavku hrane.
Sudoper, perilica posuđa i krpe za čišćenje, kemijska sredstva za čišćenje i dezinfekciju, kante za smeće, krpa za pod i kanta za krpu za pod, metle i znakovi (upozorenja na mokar pod).