Izrada gurmanskih pljeskavica i ćevapa
GourMetro kuhinja u Jankomiru 3. listopada 2025. od 10 do 12 sati ugostit će chefa Marka Lušića, koji će pokazati izradu gurmanskih ćevapa i pljeskavica. Radionica „Od ideje do tanjura“ namijenjena je profesionalcima koji žele unaprijediti svoje znanje i ponudu u kuhinji.

Izrada gurmanskih pljeskavica i ćevapa
U sklopu programa GourMetro – kuhinja za svakog chefa, u petak 3. listopada 2025. u Metro centru Jankomir održat će se radionica posvećena izradi vrhunskih mesnih specijaliteta. Od 10 do 12 sati chef Marko Lušić demonstrirat će pripremu gurmanskih ćevapa i pljeskavica, pritom otkrivajući profesionalne tehnike, trikove i savjete kako bi svako jelo bilo jedinstveno i neodoljivo.
Radionica je namijenjena kuharima, ugostiteljima i svima koji žele obogatiti svoju ponudu tradicionalnim jelima na moderan način. Polaznici će imati priliku pratiti cijeli proces – od ideje do tanjura – te iz prve ruke naučiti kako postići vrhunsku kvalitetu i prezentaciju jela.
Prijave su dostupne putem stranic, a broj mjesta je ograničen. Iskoristite priliku za učenje i inspiraciju u GourMetro kuhinji u Jankomiru i unaprijedite svoje kulinarsko znanje!
izrada ćevapa i pljeskavica:
03-10-2025
izrada ćevapa i pljeskavica
Marko Lušić
--
--