Izrada vrhunskih sendviča by Marko Palfi
Pridružite nam se na ekskluzivnoj kulinarskoj radionici chefa Marka Palfija i otkrijte tajne pripreme savršenih sendviča. Naučite kako od vrhunskih sastojaka i profesionalnih tehnika stvoriti sendviče koje ćete s ponosom poslužiti svojim gostima. Broj mjesta je ograničen - rezervirajte svoje na vrijeme!
Izrada vrhunskih sendviča by Marko Palfi
METRO Jankomir i GourMETRO kuhinja s ponosom najavljuju jedinstvenu radionicu pod vodstvom renomiranog chefa Marka Palfija, poznatog po svom kreativnom pristupu modernoj street food i bistro kuhinji. Ova specijalizirana edukacija posvećena je svim profesionalcima iz HoReCa sektora koji žele unaprijediti svoj asortiman, obogatiti jelovnik ili naučiti kako podići obični sendvič na potpuno novu razinu. Sudionici će imati priliku: naučiti tehnike balansiranja okusa i tekstura raditi s vrhunskim Metro Chef i Metro Premium sastojcima savladati profesionalne postupke pripreme mesa, umaka i dodataka otkriti kako kreirati sendvič koji ostavlja dojam i donosi vrijednost na meniju. Radionica se održava 2.12.2025. u GourMETRO kuhinji unutar METRO centra Jankomir, okruženju dizajniranom za edukaciju i inspiraciju profesionalnih chefova. Broj mjesta je ograničen, zato osigurajte svoju prijavu na vrijeme i doživite kulinarsko iskustvo koje će unaprijediti vašu ponudu i oduševiti vaše goste.
Izrada vrhunskih sendviča :
02-12-2025
Izrada vrhunskih sendviča
Marko Palfi
Marko Palfi je istaknuti hrvatski chef iz Čakovca, široj javnosti poznat po drugom mjestu u drugoj sezoni emisije MasterChef Croatia 2012. godine. Svoj profesionalni put počeo je u vrhunskoj gastronomiji – između ostalog, stažirao je u londonskom restoranu The Ledbury koji nosi dvostruku Michelinovu zvjezdicu. Kasnije je preuzeo poziciju šefa kuhinje u restoranu Mundoaka Street Food u Čakovcu, gdje je više od četiri godine razvijao svoj prepoznatljiv stil – spoj moderne kuhinje, fine dininga i street-food pristupa. Palfi je poznat po svojoj strasti prema hrani i inovativnim idejama: svakodnevno se budi rano kako bi osobno nadzirao nabavu i pripremu, a u svojim jelima često reinterpretira tradicionalne međimurske i hrvatske namirnice modernim tehnikama. Danas svoj potpis stavlja na projekte koji spajaju visoku gastronomiju i street‐food filozofiju – hranu koja ima duh, kvalitetu i karakter
--