Degustacija talijanskih deserata
Uživajte u neodoljivim okusima Italije! Kušajte klasične i moderne talijanske deserte te otkrijte vrhunske proizvode koji čine razliku u svakoj slatkoj kreaciji. Besplatna degustacija – broj mjesta ograničen!
Degustacija talijanskih deserata
Pozivamo vas da zakoračite u svijet slatkih talijanskih delicija i otkrijete okuse koji osvajaju cijeli svijet! Na ovoj posebnoj degustaciji moći ćete kušati pažljivo odabrane talijanske deserte, od klasičnog tiramisùa i panna cotte, do modernih interpretacija tradicionalnih slastica. U opuštenom gourMetro okruženju predstavit ćemo vam vrhunske proizvode i sastojke koji čine razliku – od autentičnih talijanskih krema i piškota, do finih čokolada i aromatičnih kava. Inspirirajte se novim idejama za svoj jelovnik ili vitrinu s desertima i otkrijte kako jednostavne kombinacije mogu podići vašu ponudu na višu razinu.
Degustacija talijanskih deserata:
05-11-2025
Degustacija talijanskih deserata
Stiven Vunić
Profesija: Chef i vlasnik restorana Konoba Zijavica u Mošćeničkoj Dragi, primorsko-gorska županija, Hrvatska.
Specijalnost: Mediteranska kuhinja s naglaskom na svježe ribe i plodove mora s područja Kvarnera.
Kulturna i obiteljska povezanost: Potječe iz obitelji koja se bavi ribolovom (otac je bio ribar škampa na Kvarneru), što mu je dalo duboku povezanost s lokalnim čimbenicima.
Nagrade i priznanja: Dobitnik je trofeja „Veliki chef sutrašnjice“ prema vodiču Gault & Millau Croatia za 2022. godinu. Zijavica je uvrštena u Michelinovu preporuku i za 2025 gudinu.
Filozofija: Fokusira se na korištenje lokalnih, sezonskih namirnica te na reinterpretaciju tradicionalnih istarsko-kvarnerskih jela u modernom izričaju.
Edukacija i angažman: Sudjeluje kao mentor i predavač u gastronomskim radionicama i masterclassovima, a restoran je član udruge Jeunes Restaurateurs (JRE).
