izvrsnost koju potvrđuju top chefovi

METRO redovito unaprjeđuje svoj asortiman s ciljem poboljšanja kvalitete i širine ponude, a kako bi ugostiteljima pružili što bolju uslugu za njihovo poslovanje i olakšali im svakodnevni posao. U tome nam uvelike pomažu vrhunski Chefovi iz JRE udruge kroz reviziju kvalitete proizvoda vlastitih robnih marki i savjeta kod kreiranja ponuda i usluga namjenjenih ugostiteljima.

OB head

Saznajte tko su JRE Chefovi

Iznimno ponosnima nas čini suradnja s udruženjem JRE-Hrvatska, domaćim predstavnicima internacionalne JRE udruge koja okuplja više od 350 restorana iz 15 zemalja svijeta te osnovane u Francuskoj 1974. godine. JRE-Hrvatska je udruga mladih restoratera i trenutno broji 16 članova, redom restorana neupitne kvalitete pod vodstvom profesionalnih i kreativnih kuhara.Naša zajednička suradnja s JRE udrugom je prisna i raznovrsna: od revizije, promocije i širenja dijela asortimana METRO robnih marki namijenjenog profesionalnim kuharima i ugostiteljima, do sudjelovanja na eventima i radionicama te mnogih drugih aktivnosti.

više o JRE udruzi
Sasa Began

Saša Began, restoran Foša

Riblji restoran FOŠA smješten je u bedemu starog grada Zadra u lučici Foša podignute ua 16. stoljeću. Spoj je iskonskog dalmatinskog i suvremenih trendova, podjednako u arihtekturi i uređenju interijera, kao i u gastronomiji. Ugodnog ambijenta i izvrsne gastronomske ponude neizostavan je dio turstičke ponude Zadra.

Saša Began vrhunski mladi chef radom i znanjem profilirao se od sous-chefa do chefa to do 2017 vodi kuhinju restorana. Izvrsno vlada tehnikom suvremenog kulinarstva, a suradnja sa Sašom pravi je pogodak jer njegov kritički osvrt na proizvode METRO marke su uvijek donjele poboljšanje naše kvalitete.
Više o Foši
Floriana Ruzic

Floriana Ružić, restoran San Rocco

U samom centru Brtonigle, restoran gourmet San Rocco spada u sam vrh istarske i hrvatske gastronomije. U prostorijama bivšeg podruma gdje se donedavno u velikim hrastovim bačvama odmarao obiteljski ponos, istarska malvazija, danas se nalazi jedan od najpoznatijih restorana ove regije.

Chef Floriana Ružić, glavna je kuharica poznatog istarskog gourmet restorana i obiteljskog hotela San Rocco. Svoje je znanje, uz edukacije, stekla učeći od poznatih hrvatskih, slovenskih i talijanskih kuhara. Ono što ju ističe je svakako inovativnost i entuzijazam u spajanju namirnica. Floriana odlično spaja tradicionalne istarske namirnice te stvara idealnu harmoniju na tanjuru. Nosteljica je više prestižnih priznanja u kulinarstvu.

Više o San Roccu
Tino Sinozic

Tino Sinožić, restoran Navis

Design hotel Navis smješten na samoj hridi prelučkog zaljeva, restoran Navis pruža vrhunski gourmet doživljaj svakom gostu.Čarobna atmosfera kvarnerskog arhipelaga i vrhunske delicije glavnoga chefa dobitna su konbinacija za sva vaša osjetila.

Tino Sinožić izniman je mladi chef nositelj brojnih priznanja od kojih izdvajamo Gault&Millau, preporuke Michelin vodiča. Chef mladenačke energije i izvanredne inspiracije svojim kreacijama spoja tradicionalnog i modernog osvaja svakog gosta. Suočen svakodnevnim potrebama u ugosteljstvu svojim primjerom daje nam smjernice u kreiranju ponude i usluga.

Više o Navisu
Aleksandar Grubic

Aleksandar Grubić, restoran Badi

Umaški restoran Badi slavi već 36 godina tradicije obitelji Badurina-Badi. Od samih početakagositma pripremaju najfinije sezonske i morske delicije. Ugodnog modernog i elegatnog interijera restoran gostima nudi isključivo užitak.

Male tajne velikih majstora kuhinja one su koje chefove izdvajaju po njihovom kulinarskom umijeću. Aleksandar je pun "tajni" kojima se ističe svaki njegov specijalitet. S ponosom ističemo njegovu ulogu u recenzijama našeg asortimana te savjetima i receptima kojima nas uvijek ugodno iznenadi.

Više o Badiju
Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO  KARTICA
prijavite se jednostavno i brzo
Postanite METRO kupac uz samo par klikova
Saznajte više
METRO DOSTAVA
Ugostitelj ste i želite dostavu
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete proizvoda. Provjerite naše uvijete i postanite dostavn kupac
Saznajte više