izvrsnost koju potvrđuju top chefovi

METRO redovito unaprjeđuje svoj asortiman s ciljem poboljšanja kvalitete i širine ponude, a kako bi ugostiteljima pružili što bolju uslugu za njihovo poslovanje i olakšali im svakodnevni posao. U tome nam uvelike pomažu vrhunski Chefovi iz JRE udruge kroz reviziju kvalitete proizvoda vlastitih robnih marki i savjeta kod kreiranja ponuda i usluga namjenjenih ugostiteljima.

OB head

Saznajte tko su JRE Chefovi

Iznimno ponosnima nas čini suradnja s udruženjem JRE-Hrvatska, domaćim predstavnicima internacionalne JRE udruge koja okuplja više od 350 restorana iz 15 zemalja svijeta te osnovane u Francuskoj 1974. godine. JRE-Hrvatska je udruga mladih restoratera i trenutno broji 16 članova, redom restorana neupitne kvalitete pod vodstvom profesionalnih i kreativnih kuhara. Naša zajednička suradnja s JRE udrugom je prisna i raznovrsna: od revizije, promocije i širenja dijela asortimana METRO robnih marki namijenjenog profesionalnim kuharima i ugostiteljima, do sudjelovanja na eventima i radionicama te mnogih drugih aktivnosti.

više o JRE udruzi
Sasa Began

Saša Began, restoran Foša

Riblji restoran FOŠA smješten je u bedemu starog grada Zadra u lučici Foša podignute ua 16. stoljeću. Spoj je iskonskog dalmatinskog i suvremenih trendova, podjednako u arihtekturi i uređenju interijera, kao i u gastronomiji. Ugodnog ambijenta i izvrsne gastronomske ponude neizostavan je dio turstičke ponude Zadra.

Saša Began vrhunski mladi chef radom i znanjem profilirao se od sous-chefa do chefa to do 2017 vodi kuhinju restorana. Izvrsno vlada tehnikom suvremenog kulinarstva, a suradnja sa Sašom pravi je pogodak jer njegov kritički osvrt na proizvode METRO marke su uvijek donjele poboljšanje naše kvalitete.
Više o Foši
Vijeko Bašić

Vjeko Bašić, konoba Boba

Na otoku Murteru u Jadranskom moru nalazi se gourmet restoran Boba. Vlasnik i chef Vjeko Bašić vodi ovaj visokokvalitetni riblji restoran. Inspiriran otokom, restoran nudi tradicionalna jela s modernim pristupom. Unutrašnjost je elegantno uređena s crnim zidovima, drvenim stolovima i apstraktnom umjetnošću. Zahvaljujući otvorenoj kuhinji, možete promatrati kako se vaše jelo priprema. Okružen prekrasnim vrtom, Boba je idealno mjesto za uživanje u specijalitetima s morskim plodovima koje priprema chef Vjeko Bašić.

Chef Vjeko Bašić je pretvorio Bobu u mjesto koje ubrzava srce gurmana. S velikom pažnjom prema detaljima, Vjeko radi samo s prvoklasnim, svježim, organskim sastojcima koji su pažljivo odabrani. Također, neprestano traga za svježe ulovljenim regionalnim plodovima mora i sezonskim namirnicama.
Više o konobi Bobi
Tibor Valinčić

Tibor Valinčić, restoran Dubravkin put

Dubravkin put je prestižni restoran smješten u zagrebačkom Gornjem Gradu. Poznat po svojoj visokoj kvaliteti i izvrsnosti, restoran je postao simbol vrhunske gastronomije.

Chef Tibor Valinčić, talentirani kuhar s bogatim iskustvom, stvara nevjerojatna gastronomska iskustva za posjetitelje. Njegova kreativnost i strast prema hrani rezultiraju interpretacijama tradicionalnih jela s neobičnim okusnim kombinacijama. Dubravkin put i Chef Tibor pružaju širok izbor jela, uključujući mesne, riblje, vegetarijanske i veganske opcije. Uz izvrsnost hrane, restoran oduševljava ugodnom atmosferom i elegantnim interijerom, stvarajući nezaboravno iskustvo za svakog gosta koji posjeti ovo mjesto.
Više o Dubravkinom putu
Floriana Ruzic

Floriana Ružić, restoran San Rocco

U samom centru Brtonigle, restoran gourmet San Rocco spada u sam vrh istarske i hrvatske gastronomije. U prostorijama bivšeg podruma gdje se donedavno u velikim hrastovim bačvama odmarao obiteljski ponos, istarska malvazija, danas se nalazi jedan od najpoznatijih restorana ove regije.

Chef Floriana Ružić, glavna je kuharica poznatog istarskog gourmet restorana i obiteljskog hotela San Rocco. Svoje je znanje, uz edukacije, stekla učeći od poznatih hrvatskih, slovenskih i talijanskih kuhara. Ono što ju ističe je svakako inovativnost i entuzijazam u spajanju namirnica. Floriana odlično spaja tradicionalne istarske namirnice te stvara idealnu harmoniju na tanjuru. Nosteljica je više prestižnih priznanja u kulinarstvu.

Više o San Roccu
Tino Sinozic

Tino Sinožić, restoran Navis

Design hotel Navis smješten na samoj hridi prelučkog zaljeva, restoran Navis pruža vrhunski gourmet doživljaj svakom gostu.Čarobna atmosfera kvarnerskog arhipelaga i vrhunske delicije glavnoga chefa dobitna su konbinacija za sva vaša osjetila.

Tino Sinožić izniman je mladi chef nositelj brojnih priznanja od kojih izdvajamo Gault&Millau, preporuke Michelin vodiča. Chef mladenačke energije i izvanredne inspiracije svojim kreacijama spoja tradicionalnog i modernog osvaja svakog gosta. Suočen svakodnevnim potrebama u ugosteljstvu svojim primjerom daje nam smjernice u kreiranju ponude i usluga.

Više o Navisu
Aleksandar Grubic

Aleksandar Grubić, restoran Badi

Umaški restoran Badi slavi već 36 godina tradicije obitelji Badurina-Badi. Od samih početakagositma pripremaju najfinije sezonske i morske delicije. Ugodnog modernog i elegatnog interijera restoran gostima nudi isključivo užitak.

Male tajne velikih majstora kuhinja one su koje chefove izdvajaju po njihovom kulinarskom umijeću. Aleksandar je pun "tajni" kojima se ističe svaki njegov specijalitet. S ponosom ističemo njegovu ulogu u recenzijama našeg asortimana te savjetima i receptima kojima nas uvijek ugodno iznenadi.

Više o Badiju
Luka Goleš

Luka Goleš, resortan Draga di Lovrana

Draga di Lovrana je luksuzni restoran smješten uz obalu blizu Lovrana u Hrvatskoj. Chef Luka Goleš, talentirani kuhar s bogatim iskustvom, stvara jedinstvena gastronomska iskustva za posjetitelje. Restoran nudi izvanrednu hranu koja kombinira tradiciju i inovaciju, s naglaskom na lokalne sastojke i morske specijalitete. Draga di Lovrana ne samo da oduševljava ukusne obroke, već i prekrasnim ambijentom s pogledom na more. Chef Luka i njegov tim pružaju nezaboravno gastronomsko iskustvo koje ostaje urezano u sjećanju svakog gosta.

Draga di Lovrana i Chef Luka Goleš predstavljaju vrhunsko kulinarsko umijeće, strast prema lokalnoj kuhinji i posvećenost izvrsnosti. Restoran je sinonim za luksuzno uživanje u hrani na najvišoj razini. Njihov cilj je pružiti nezaboravno iskustvo koje zadovoljava sva osjetila i ostavlja trajni dojam na posjetitelje. Draga di Lovrana i Chef Luka Goleš su nepogrešiv izbor za istinske ljubitelje kulinarske umjetnosti i vrhunske gastronomije.

Više o Dragi di Lovrana
Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO  KARTICA
prijavite se jednostavno i brzo
Postanite METRO kupac uz samo par klikova
Saznajte više
METRO DOSTAVA
Ugostitelj ste i želite dostavu
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete proizvoda. Provjerite naše uvijete i postanite dostavn kupac
Saznajte više