MESO koje čini hrvatsku kuhinju posebnom

Od mesa boškarina do peradi iz slobodnog uzgoja, u našoj mesnici možete pronaći meso najkvalitetnijih hrvatskih pasmina i mesnih proizvoda od lokalne sirovine, prema domaćoj tradiciji i recepturi. 

Meso Hero HR

Iskustva naših dobavljača

Saznajte kroz priče naših dobavljača koji je recept za uzgoj i proizvodnju vrhunskih proizvoda. METRO svoje dugogodišnje partnere podržava kroz plasman i promociju proizvoda na domaćem HoReCa tržištu.

boskarin HR menu

Agencija za ruralni razvoj Istre - Azrri

Istarska delicija i simbol regije - boškarin, jedinstvena je životinja, autohtona istarskom kraju. Meso boškarina u današnje vrijeme poprima novo, moderno ruho povezujući tradiciju i maštovitost u vještim rukama educiranih kuhara.
Saznajte više
content teaser orehovec

P.G. Orehovec

Priča o poljoprivrednom gospodarstvu Orehovec seže u 2000. godinu i započinje odvažnim poduzetničkim obiteljskim duhom koji se spojio s idejom o što prirodnijem uzgoju peradi.
Saznajte više
Pisinium

Pisinium

Tradicionalni okusi i mirisi Istre skrivaju se u proizvodima Pisinium, delikatesama spravljenima po receptima koji se stotinama godina prenose iz naraštaja u naraštaj.
Saznajte više
Drniška pršutana

Drniška pršutana

U zagrljaju Promine, u srcu krškog drniškog kraja, na mjestu stoljetne tradicije proizvodnje vrhunskih gurmanskih specijaliteta, pršuta i pancete, smještena je Drniška pršutana.
Saznajte više
PIK Vrbovec

PIK Vrbovec

PIK Vrbovec ima preko 80 godina dugu tradiciju u proizvodnji svježeg mesa i mesnih prerađevina.
Saznajte više
Balkan lov

Balkan lov

Đakovačke delikatese su brend domaćih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda od crne slavonske svinje.
Saznajte više