Obitelj Orehovec danas se može pohvaliti godišnjom proizvodnjom od 70 do 90 tisuća komada kokoši, pijetlova, pataka i guski iz slobodnog uzgoja. Na farmi koja se smjestila uz samu rijeku Plitvicu perad se uzgaja slobodno, na travnatim površinama, a za patke i guske su iskopane posebne vodene lagune kako bi mogle plivati i roniti. Na gospodarstvu obitelji Orehovec prostiru se i polja na kojima uzgajaju žitarice za ishranu peradi na farmama.
Sve to zaokružuju vlastite klaonice u kojima se obrađuje meso peradi. Zahvaljujući potpunoj kontroli uzgoja po principu „od polja do stola“, prirodnom pristupu uzgoju koje doprinosi većoj kvaliteti mesa i dobrobiti životinja, suradnji sa stručnjacima, stalnim investicijama i primjeni inovacija, proizvodi PG Orehovec nude domaću izvrsnost na vašem stolu.
Patka (PG Orehovec)
by chef Saša Began, restoran Foša
Inspirirajte se receptima vrhunskih hrvatskih Chefova kuhinja. Otkrijte savjete i trikove u pripremi vrhunskih delicija hrvatske kuhinje.