POSLUŽI SUŠTINU LJEPOTE VENETA

VINO GODINE 2024. prema izboru METRO-a savršeno kombinira svoj poznati tradicionalni izvor s modernom kvalitetom i stilom. Pažljivo ga je odabrao naš stručni tim kako bi u potpunosti zadovoljio očekivanja vaših kupaca, što će pridonijeti uspjehu vašeg poslovanja!

Vino godin 2024

Nova godina je stigla, a s njom i 17. izdanje ekskluzivnog VINA GODINE METRO-a. U 2024. godini izbor naših stručnjaka pao je na VOLERE, ekskluzivnu kolekciju vina koja savršeno predstavlja visoko nagrađivano vinariju Cantina di Soave / CADIS 1898. S iskustvom 125-godišnje tradicije, VOLERE se proizvodi isključivo od najboljih prirodno polusušenih autohtonih grožđa s područja poznatog vinogradarskog područja oko Veneta. Siguran odabir za uživanje vaših kupaca i za profit vašeg poslovanja.

Što je potrebno za priznanje METRO vino godine?

Svake godine, METRO-vi stručnjaci za vina traže partnera s kojim će kreirati VINO GODINE. METRO stručnjaci traže proizvođača vina koji dijeli našu strast za izvrsnošću - kušajući stotine vina prije nego donesu konačan izbor. Nakon što METRO stručnjaci odaberu svog partnera, stvara se jedinstveni koncept i pakiranje isključivo za VINO GODINE.

Crno vino 2024

VOLERE Crveno vino IGT CORVINA VENETO

Bilješke o okusu: s mirisnim notama zrele trešnje i tamnih voćnih džemova uz nježne začinske i sladićaste tonove.

Boja: Rubinski crvena boja
Alkohol: 13%
Sorta grožđa: 100% Corvina
Berba: 2023. godina
Bijelo vino 2024

VOLERE bijelo vino IGT GARGANEGA VENETO

Bilješke o okusu: ultra-mirisne note tropskog voća i zrele breskve poput buketa tek ubranih ruža.

Boja: Sjajno žuta boja s zelenim odsjajima
Alkohol: 12%
Sorta grožđa: 100% Garganega
Berba: 2023. godina
Rose

VOLERE Rose IGT MERLOT CORVINA VENETO

Bilješke o okusu: Lagano tijelo na nepcu i dugotrajni završetak. Oštri dojmovi buketa tek ubranih ruža.

Boja: Delikatna koraljna boja
Alkohol: 12%
Sorta grožđa: 51% Merlot, 49% Corvina
Berba: 2023. godina

IZ POZNATE REGIJE VENETO DO VAŠEG GOSTA.

Cantina di Soave / CADIS 1898 je više od samog imena, to je pravi angažman prema svojim kupcima, jer vinarija ima tradiciju od 125 godina uzgoja i proizvodnje izuzetno kvalitetnih vina. Danas je vodeći proizvođač kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini, te je jedan od ključnih igrača u vinskom svijetu regije Veneto. Oni su pravi pioniri u proizvodnji izvrsnih vina od prirodno polusušenog grožđa. Taj proces pruža intenzivniji buke i okus. Cantina di Soave / CADIS 1898 doista predstavlja kvalitetu i jedinstvenost najboljih vina regije Veneto!

Crno vino Volele

VOLERE CORVINA VENETO, Crveno vino 

Iznimno crveno vino pažljivo odabrano od strane naših stručnjaka kako bi u potpunosti zadovoljilo očekivanja vaših kupaca, pridonoseći tako uspjehu vašeg poslovanja.
Ribeye

RIBEYE RAZNJICI SA ŠPAROGAMA U AZIJSKOJ MARINADI

Osvježite svoje nepce s sočnim ribeye ražnjićima, savršeno sparivanim s bogatim notama crnog vina. Uživajte u gastronomskom užitku koji će oplemeniti vaše nepce.
Saznajte više
Volere bijelo vino

VOLERE GARGANEGA VENETO, Bijelo vino 

Iznenadite svoje goste ovim istaknutim i elegantnim bijelim vinom iz svjetski poznate regije Veneto.
Hvarska greguda

HVARSKA GREGADA

Isprobajte autentičnu hvarsku gregadu, tradicionalno jelo otoka Hvara, koja se savršeno nadopunjuje uz čašu osvježavajućeg bijelog vina. Doživite spoj mediteranske kuhinje i lokalnih vinskih nota u jedinstvenom gastronomskom iskustvu.
Saznajte više
Vino Volere rose

VOLERE MERLOT CORVINA VENETO, Rose

Dopunite svoj jelovnik ovim svježim i voćnim talijanskim kvalitetnim vinom isključivo stvorenim za vaš uspjeh
Marinirane tikvice teaser

MARINIRANE TIKVICE

Uživajte u delikatnom okusu mariniranih tikvica, savršeno uparenih s osvježavajućim Rose vinom Volere. Ova kombinacija pruža ukusno iskustvo u kojem se prožimaju suptilne arome tikvica i voćne notese Rose vina.
Saznajte više