Perad iz slobodnog uzgoja

Priča o poljoprivrednom gospodarstvu Orehovec seže u 2000. godinu i započinje odvažnim poduzetničkim obiteljskim duhom koji se spojio s idejom o što prirodnijem uzgoju peradi. 

perad_orehovec_hero

Obitelj Orehovec danas se može pohvaliti godišnjom proizvodnjom od 70 do 90 tisuća komada kokoši, pijetlova, pataka i guski iz slobodnog uzgoja.  Na farmi koja se smjestila uz samu rijeku Plitvicu perad se uzgaja slobodno, na travnatim površinama, a za patke i guske su iskopane posebne vodene lagune kako bi mogle plivati i roniti. Na gospodarstvu obitelji Orehovec prostiru se i polja na kojima uzgajaju žitarice za ishranu peradi na farmama.

Sve to zaokružuju vlastite klaonice u kojima se obrađuje meso peradi. Zahvaljujući potpunoj kontroli uzgoja po principu „od polja do stola“, prirodnom pristupu uzgoju koje doprinosi većoj kvaliteti mesa i dobrobiti životinja, suradnji sa stručnjacima, stalnim investicijama i primjeni inovacija, proizvodi PG Orehovec nude domaću izvrsnost na vašem stolu.

Recept za vašu inspiraciju

Patka (PG Orehovec)

by chef Saša Began, restoran Foša

Inspirirajte se receptima vrhunskih hrvatskih Chefova kuhinja. Otkrijte savjete i trikove u pripremi vrhunskih delicija hrvatske kuhinje.

 

saznajte više

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Iskoristite priliku
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser