Azijska jetrica

Vrijeme pripreme
:
60 minuta
Težina pripreme
:
Srednje
Porcije
:
4
Sastojci
KoličinaSastojci
Bao peciva
200g
jetrica (po izboru: svinjska, juneća, gušćja)2češnja
češnjaka sitno sjeckana2cm
đumbira narezana na tanke šnite1/2komada
poriluka narezana na tanke ploške1komad
srednja mrkva narezana na tanke trakice1/2komada
crvene paprike narezane na trakiceSoja sos
Sezamovo ulje
Klice češnjaka
Koraci
Jetrica narezati na tanke trakice i marinirati u soja sosu.
Sezamovo ulje zagrijati u woku te prepržiti jetrica.
Izvaditi jetrica na tanjur te u wok dodati češnjak, poriluk, mrkvu i papriku.
Pržiti 3 minuta i izvaditi na tanjur.
Bao peciva puniti povrćem i jetricama te poslužiti
uz klice češnjaka.
uz klice češnjaka.