Azijska jetrica

azijske jetrice

Vrijeme pripreme
:
Težina pripreme
:
Porcije
:

Sastojci

KoličinaSastojci
Bao peciva
200g
jetrica (po izboru: svinjska, juneća, gušćja)
2češnja
češnjaka sitno sjeckana
2cm
đumbira narezana na tanke šnite
1/2komada
poriluka narezana na tanke ploške
1komad
srednja mrkva narezana na tanke trakice
1/2komada
crvene paprike narezane na trakice
Soja sos
Sezamovo ulje
Klice češnjaka

Koraci

Jetrica narezati na tanke trakice i marinirati u soja sosu.
Sezamovo ulje zagrijati u woku te prepržiti jetrica.
Izvaditi jetrica na tanjur te u wok dodati češnjak, poriluk, mrkvu i papriku.
Pržiti 3 minuta i izvaditi na tanjur.
Bao peciva puniti povrćem i jetricama te poslužiti
uz klice češnjaka.