Vaše mišljenje nam je važnO

Jeste li pronašli sve proizvode koje trebate u svom poslu? Jeste li zadovoljni kvalitetom proizvoda? Jeste li zadovoljni našim djelatnicima? Je li vam dostavljeno sve što ste naručili? Je li vam dostavljeno na vrijeme?

Vaša mišljenja i prijedlozi su nam važni, zbog čega smo uveli anketu kroz koju možete ocijeniti svoje iskustvo kupovine, a koja će nam pomoći da budemo na razini vaših očekivanja i pružimo vam najbolje iskustvo kupovine.

Nps banner

Kako funkcionira METRO NPS anketa?

img1

Ocijenite nas

Nakon vaše sljedeće kupovine na vašu email adresu primit ćete upitnik s pitanjem: Koliko je vjerojatno na skali od 0 do 10 da biste preporučili Metro Vašem prijatelju ili kolegi?
img2

Raspravit ćemo vaš komentar

Ocijenite nas i ostavite vaše komentare, a ukoliko želite, možete nam ostaviti vaš kontakt telefon kako bismo vas nazvali. Želimo vas, kao stručnjaka u vašoj djelatnosti, bolje razumjeti.

img3

Unaprijedit ćemo naše poslovanje

Raspravit ćemo o vašim komentarima kako bismo pronašli rješenja koja će poboljšati vaše iskustvo kupnje.

Važno nam je da se u našim centrima osjećate ugodno i sigurno, da vam osiguramo svježinu, kvalitetu i raznovrsnost proizvoda te da kod nas uvijek pronađete sve što trebate uz dobre cijene i ljubazne djelatnike.

Iskoristite pogodnosti kupovine u METROu
Budite uvijek u toku
METRO newsletter
Pretplatite se na naš bilten i uvijek prvi saznajte sve promocije i novosti iz METROa
Saznajte više
PROMOCIJE
Metro Katalozi
Pogledajte najnovije ponude, iskoristite najbolje popuste
Saznajte više