metro cash & carry

METRO se ponosi time što je prvak neovisnog  poslovanja, pomažući različitim poduzećima da napreduju, budu  profitabilni i čine razliku u zajednici.

metro ulaz hero

METRO ima 24 milijuna kupaca koji mogu kupovati u veleprodajnim centrima, online ili kroz uslugu dostave. METRO konkurentnost neovisnih poduzetnika podržava kroz digitalna rješenja te tako doprinosi raznolikosti ugostiteljstva i trgovine. Održivost je temelj METRO poslovanja, a prema Dow Jones Sustainability Indexu METRO je već četiri godine zaredom lider održivosti u svojoj industriji. METRO posluje u 36 zemalja i zapošljava više od 150.000 ljudi diljem svijeta, a u financijskoj godini 2017./18. tvrtka je ostvarila promet od 36.5 milijardi eura. METRO je vodeća međunarodna veleprodajna tvrtka s prehrambenim i neprehrambenim asortimanom specijaliziranim za potrebe hotela, restorana i cateringa (HoReCa) te neovisne trgovce

U rujnu 2018. godine, METRO AG započeo je proces prodaje maloprodajnog lanca Real, koji zapošljava 34.000 ljudi, kako bi se u potpunosti transformirao u veleprodajnu tvrtku. METRO Cash & Carry predstavlja jedan od velikih uspjeha u suvremenoj trgovini. U svojoj uspješnoj povijesti poslovanja, tvrtka je bila posvećena pružanju visokokvalitetnih proizvoda i prilagođenih rješenja. U usporedbi s drugim trgovcima, METRO Cash & Carry ima neusporedivu stručnost u svježoj hrani.

trebate više informacija
Slobodno nas kontaktirajte
Ispunite obrazac
odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.
Kontaktirajte nas!

Metro Hrvatska

METRO Cash & Carry d.o.o. u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas tvrtka posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon gotovo osamnaest godina poslovanja u Hrvatskoj, METRO Cash & Carry d.o.o. pozicionirao se kao lider na HoReCa tržištu. Dokaz tomu je konstantan porast broja novih kupaca i poslovnih partnera. Glavni klijenti METRO Cash & Carry Hrvatska su mali trgovci, hoteli, restorani i ugostitelji (HoReCa), mala i srednja poduzeća, sve vrste ureda, tvrtki i institucija, kao i samozaposleni profesionalci. U METRO-u mogu kupovati samo poslovni korisnici koji su uredno registrirani i osigurani korisničkom karticom. METRO Cash & Carry Hrvatska nudi proizvode svjetske klase u mnoštvu kategorija - kao što su voće i povrće, opće namirnice, mliječni proizvodi, smrznuti i pekarski proizvodi, riba i meso, slastice, deterdženti i sredstva za čišćenje, proizvodi za zdravlje i ljepotu , mediji i elektronika, proizvodi za kućanstvo i odjeća - sve pod jednim krovom te po transparentnim i  niskim veleprodajnim cijenama. To nam pomaže poboljšati ponudu našim kupcima, a istovremeno im pružiti pouzdan izvor opskrbe. METRO ima dobro iskušane i sofisticirane mehanizme koji osiguravaju da svaki proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete.

 

IMPRESSUM


Adresa:

METRO Cash & Carry d.o.o.
Jankomir 31, 10090 Zagreb, Hrvatska
E-mail: korporativne.komunikacije@metro-cc.hr
OIB: 38016445738

 

Temeljni kapital:

75.000.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem
MBS: 080377932

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

Nika Misija
Tel: +385 (1) 3444-515
E-mail: zastita-podataka@metro-cc.hr

 

 

Članovi uprave:

Imre Horváth (predsjednik Uprave)
Anita Brkanić Debelić
Tomislav Smolčec

 

Zagrebačka banka bankovni računi:

Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN:HR8323600001101197487
SWIFT: ZABAHR2X

 

 

Raiffeisenbank bankovni računi:

Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb
IBAN: HR5124840081100223774
SWIFT:RZBHHR2X

Iskoristite pogodnosti kupovine u METROu
KAKO POSTATI KUPAC
još uvijek nemate metro karticu? 
Izrada kartice je jednostavna i potpuno besplatna
Postanite kupac
action teaser kartice
metro katalozi
pogledajte ponude na jednom mjestu
Pronađite najbolje ponude
Pogledajte kataloge
action teaser katalozi