MEtro priopćenja

press

Priopćenja za medije

GAstro CT

Poziv na dostavu ponuda za usluge servisiranja i montaže većih profesionalnih uređaja.

Želite postati naš partner za pružanje usluga servisa i montaže većih profesionalnih uređaja?" Molimo vas da svoju ponudu dostavite putem e-pošte na mcchr-enderservicepartners@metro-cc.hr najkasnije do 15. rujna 2023. godine. Radujemo se suradnji s vama i unaprijed zahvaljujemo na vašem interesu.
Saznajt više
Michelin 2023

METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku, čestita svim ovogodišnjim dobitnicima Michelin priznanja. 

Od danas su poznata imena hrvatskih restorana dobitnika Michelin priznanja za 2023. godinu. METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku, tom je prigodom na svojim društvenim mrežama svim dobitnicima uputio čestitku.
Saznajte više
Haccp2 CT

METRO Hrvatska nositelj HACCP certifikata.

METRO Hrvatska je nakon uspješne recertifikacije HACCP sustava, dobio nove HACCP certifikate, što potvrđuje njihovu posvećenost osiguravanju sigurnosti hrane za kupce kroz primjenu stroge kontrole kvalitete hrane.
Saznajte više
IFS

Dostava METROa Sesveta i Dubrovnika nositelji IFS certifikata.

Dostava METRO Hrvatska u Sesvetama drugu godinu za redom zadovoljila je propisane International Featured Standards (IFS) norme i dobila međunarodno priznati certifikat koji jamči poštivanje najstrožih kriterija sigurnosti hrane i sposobnost organizacije upravljanja rizicima vezanim uz sigurnost hrane s naglaskom na zaštitu potrošača. Ove godine, Sesvetama se pridružio i Dubrovnik te po prvi put postao ponosni nositelj najcjenjenijeg certifikata u području kontrole proizvodnih procesa. Ovaj certifikat služi kao dokaz kupcima da su naši proizvodi sigurni za korištenje te visoke kvalitete.

Saznajte više