MEtro priopćenja

press
Priopćenja za medije

METRO je ponosni partner prestižnog kulinarskog natjecanja Bocuse d'Or Croatia

METRO Cash & Carry Hrvatska glavni je partner hrvatske kulinarske reprezentacije koja će našu zemlju zastupati na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju Bocuse d'Or. U sklopu natjecanja Bocuse d'Or Croatia koje, pod pokroviteljstvom METRO-a, organizira Hrvatski kuharski savez (HKS), kuharice i kuhari iz svih dijelova Hrvatske natjecat će se kako bi zavrijedili ulaznicu za natjecanje Bocuse d'Or Europe, a pripremat će specijalitete od domaćih namirnica iz ponude METRO-a.

 

Saznajte više


Visoke ocjene za METRO prema Dow Jones indeksu održivosti

METRO potvrdio poziciju lidera među trgovačkim lancima u području održivosti METRO, vodeći međunarodni veleprodajni lanac zadržao je poziciju lidera među trgovcima u području održivosti, zaradivši visoke ocjene u sklopu Dow Jones indeksa održivosti. U oštroj konkurenciji vodećih svjetskih tvrtki METRO je ove godine zauzeo drugo mjesto u kategoriji Prodaje prehrambenih namirnica (Food & Staples Retailing) te poboljšao svoju ukupnu ocjenu za šest bodova.

 

Saznajte više

METRO CaFfee MEET UP

Želite li unaprijediti kvalitetu Vaše kave? Ako je odgovor potvrdan, pridružite nam se na besplatnoj Coffee MeetUp radionici koja je namijenjena svim vlasnicima i voditeljima caffe barova.

 

Saznajte više