MEtro priopćenja

press

Priopćenja za medije

Teaser b

METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku, čestita svim ovogodišnjim dobitnicima Michelin priznanja 

Od danas su poznata imena hrvatskih restorana dobitnika Michelin priznanja za 2022. godinu. METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku, tom je prigodom na svojim društvenim mrežama svim dobitnicima uputio čestitku.
Saznajte više
Kokoši

METRO/MAKRO izjava o obvezujućoj nabavi jaja iz nekaveznog uzgoja

Ovim angažmanom METRO želi, uz već propisane uvjete, pridonijeti i daljnjem poboljšanju poljoprivrednih uvjeta uzgoja nesilica promicanjem alternativnih i održivih sustava uzgoja, kao što su podni i slobodni, i to na globalnoj razini.
Saznajte više
IFS

Dostava METROa Sesveta i Dubrovnika nositelji IFS certifikata

Dostava METRO Hrvatska u Sesvetama drugu godinu za redom zadovoljila je propisane International Featured Standards (IFS) norme i dobila međunarodno priznati certifikat koji jamči poštivanje najstrožih kriterija sigurnosti hrane i sposobnost organizacije upravljanja rizicima vezanim uz sigurnost hrane s naglaskom na zaštitu potrošača. Ove godine, Sesvetama se pridružio i Dubrovnik te po prvi put postao ponosni nositelj najcjenjenijeg certifikata u području kontrole proizvodnih procesa. Ovaj certifikat služi kao dokaz kupcima da su naši proizvodi sigurni za korištenje te visoke kvalitete.

Saznajte više
HR dobavljaci poziv

POZIV domaćim dobavljačima

Kao partner profesionalnih kupaca, koji posluje po visokim standardima kvalitete i održivosti, METRO od prvog dana na hrvatskom tržištu aktivno surađuje s domaćim malim i srednjim poduzetnicima te lokalnim dobavljačima. Za nas je suradnja s domaćim proizvođačima ključan čimbenik održivosti i strateški važan segment našeg poslovanja.

Pročitajte više