METRO hrvatska nositelj HACCP certifikata

Haccp
METRO Hrvatska je nedavno uspješno prošao recertifikaciju svojeg HACCP sustava, što je rezultiralo dobivanjem novih HACCP certifikata za svoje poslovanje. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je sustav kontrole sigurnosti hrane koji se primjenjuje u svim fazama proizvodnje, pripreme i distribucije hrane, s ciljem sprečavanja pojave bilo kakvih neželjenih tvari u hrani i osiguravanja sigurnosti hrane za krajnje potrošače.

HACCP sustav METRO Hrvatske je temeljen na strogoj kontroli kvalitete i sigurnosti hrane, te se primjenjuje u svim procesima rukovanja hranom u njihovim trgovinama i distribucijskim centrima. Sustav uključuje analizu opasnosti, identifikaciju kritičnih kontrolnih točaka, te primjenu mjera kontrole koje se primjenjuju kako bi se rizik od pojave neželjenih tvari u hrani svelo na najmanju moguću mjeru.

Dobivanje novih HACCP certifikata za METRO Hrvatsku potvrđuje uspješnost njihovog HACCP sustava i predanost tvrtke u osiguravanju sigurnosti hrane za svoje kupce. Ovaj certifikat je važan za tvrtku, jer to pokazuje da su ispunili sve potrebne standarde i zahtjeve koje postavlja HACCP sustav, te da se njihov sustav kontrole hrane redovito nadzire i ocjenjuje od strane nezavisnih certifikacijskih tijela.

Kupci METRO Hrvatske mogu biti sigurni da su proizvodi koje kupuju u njihovim trgovinama i distribucijskim centrima sigurni za konzumaciju, te da se sve mjere kontrole kvalitete hrane primjenjuju kako bi se osigurala njihova kvaliteta i sigurnost. Ovaj uspjeh u dobivanju novih HACCP certifikata dokazuje posvećenost METRO Hrvatske u osiguravanju sigurnosti hrane i podizanju kvalitete svog poslovanja.
Certifikati