MEtro priopćenja

press

Priopćenja za medije

ruke

Poziv za iskazivanje interesa za pružanje usluga prve montaže i servisa uređaja koje METRO distribuira na području Republike Hrvatske

Metro Cash & Carry Hrvatska objavljuje poziv za iskazivanje interesa za pružanje usluga montaže i servisa uređaja koje Metro Cash & Carry distribuira na području Republike Hrvatske, sukladno važećim zakonskim propisima i dodatnim uvjetima koje odredi Metro Cash & Carry.
Saznajte više
Kokoši

METRO/MAKRO izjava o obvezujućoj nabavi jaja iz nekaveznog uzgoja

Ovim angažmanom METRO želi, uz već propisane uvjete, pridonijeti i daljnjem poboljšanju poljoprivrednih uvjeta uzgoja nesilica promicanjem alternativnih i održivih sustava uzgoja, kao što su podni i slobodni, i to na globalnoj razini.
Saznajte više
Matro Aspira 2

METRO podupire razvoj hrvatske gastronomije

U utorak, 27. listopada, METRO i Visoka škola Aspira potpisali su ugovor o suradnji u cilju dodatnog unapređenja i promocije hrvatskog ugostiteljskog sektora.  U sklopu suradnje, METRO će tijekom godine dana studentima preddiplomskog studija Gastronomije u Splitu i Zagrebu osigurati namirnice i potrepštine za kuhinjski praktikum, dok će stručnjaci iz Visoke škole Aspira u METRO-u provoditi raznolike edukacije za zaposlenike, suradnike i klijente.

Saznajte više

IFS

Dostava METROa Sesveta i Dubrovnika nositelji IFS certifikata

Dostava METRO Hrvatska u Sesvetama drugu godinu za redom zadovoljila je propisane International Featured Standards (IFS) norme i dobila međunarodno priznati certifikat koji jamči poštivanje najstrožih kriterija sigurnosti hrane i sposobnost organizacije upravljanja rizicima vezanim uz sigurnost hrane s naglaskom na zaštitu potrošača. Ove godine, Sesvetama se pridružio i Dubrovnik te po prvi put postao ponosni nositelj najcjenjenijeg certifikata u području kontrole proizvodnih procesa. Ovaj certifikat služi kao dokaz kupcima da su naši proizvodi sigurni za korištenje te visoke kvalitete.

Saznajte više
HR dobavljaci poziv

POZIV domaćim dobavljačima

Kao partner profesionalnih kupaca, koji posluje po visokim standardima kvalitete i održivosti, METRO od prvog dana na hrvatskom tržištu aktivno surađuje s domaćim malim i srednjim poduzetnicima te lokalnim dobavljačima. Za nas je suradnja s domaćim proizvođačima ključan čimbenik održivosti i strateški važan segment našeg poslovanja.

Pročitajte više

Metro opcenito

Predsjednik Uprave METRO Hrvatska: Izražavamo podršku svim našim kupcima

Poštovani kupci i partneri,slijedom mjera koje je Nacionalni stožer civilne zaštite donio kako bi zaustavio širenje epidemije COVID-19, s vama želimo podijeliti da su naše misli u ovim izazovnim trenucima uz naše profesionalne kupce: ugostitelje, hotelijere i neovisne trgovce, čija su poslovanja posebno pogođena ovim mjerama. 

Pročitajte više