MEtro priopćenja

press

Priopćenja za medije

nagradna bts

DOBITNICI NAGRADNE IGRE POVRATAK U ŠKOLU

Provjerite jeste li i Vi sretni dobitnici nagradne igre "Povratak u školu"

Saznajte više

Michelin

METRO uručio Michelinova priznanja hrvatskim restoranima

Michelinovim zvjezdicama odlikovano sedam domaćih restorana METRO Hrvatska dodijelio je Michelinova priznanja hrvatskim restoranima koji su uvršteni u Michelinov vodič za 2020. godinu. Radi se o ukupno 70 hrvatskih restorana, čime je hrvatska gastro scena ove godine obogaćena sa sedam novih domaćih restorana koji nose Michelinovu preporuku.

Saznajte više

Metro opcenito

Predsjednik Uprave METRO Hrvatska: Izražavamo podršku svim našim kupcima

Poštovani kupci i partneri,slijedom mjera koje je Nacionalni stožer civilne zaštite donio kako bi zaustavio širenje epidemije COVID-19, s vama želimo podijeliti da su naše misli u ovim izazovnim trenucima uz naše profesionalne kupce: ugostitelje, hotelijere i neovisne trgovce, čija su poslovanja posebno pogođena ovim mjerama. 

Pročitajte više

HR dobavljaci poziv

POZIV domaćim dobavljačima

Kao partner profesionalnih kupaca, koji posluje po visokim standardima kvalitete i održivosti, METRO od prvog dana na hrvatskom tržištu aktivno surađuje s domaćim malim i srednjim poduzetnicima te lokalnim dobavljačima. Za nas je suradnja s domaćim proizvođačima ključan čimbenik održivosti i strateški važan segment našeg poslovanja.

Pročitajte više