Priča o uspjehu restorana i izletišta Cowboy

Cowboy hero

Ranč Cowboy izletište je i restoran smješten na čarobnim i šumovitim obroncima Vukomeričkih gorica. Ranč podređen opuštanju i uživanju u energiji koju nam daje priroda, ušao je u šestu godinu poslovanja. Naša, iznimno dobra suradnja, na svakodnevnoj razini, traje od samog početka rada ranča.

U odnosu na prve dane suradnje od prije pet - šest godina, i povećanje potreba našeg partnera, povećali smo i ponudu programa opreme. Samim time idemo ukorak s povećanjem potreba tržišta.

Zadovoljstvo partnera dostavom nam je ključno za dobro funkcioniranje i zato usluge dostave nastojimo zadržati na visokoj razini. To znači da dostava uvijek mora biti točna i precizna.

Kako bi Cowboy, pozicioniran kao restoran koji sezonskim odabirom namirnica dodaje raznolikost u svoj jelovnik, zadržao top kvalitetu, od iznimne im je važnosti dobava svježih stakeova iz našeg asortimana.

S obzirom na to da je protok informacija ključ za dobar posao između kupca i dobavljača, brinemo da je svakodnevna komunikacija brza, jasna i kvalitetna.