Herbaria

Vrijeme čitanja : 0 min
Herbaria hero

Obiteljski obrt Herbaria u vlasništvu supružnika Ključarić, prvi je na hrvatskom tržištu ponudio domaće, svježe i ekološki certificirano začinsko bilje u teglama. Već 14 godina Ivana i Tomislav Ključarić uzgajaju ekološko začinsko bilje, a godišnje u
 prosjeku proizvedu 400.000 biljaka vrhunske kvalitete. Na međimurskom imanju u zaštićenim i suvremenim plastenicima koji se prostiru na 3.000 m² odvija se ekološki uzgoj koji podrazumijeva korištenje korisnih kukaca, ekoloških ojačivača biljaka i ekoloških sredstava za zaštitu bilja.

Vlasnici obiteljskog obrta Herbaria ističu kako su posebno ponosni na proizvodni proces kojim doprinose očuvanju okoliša i potiču bioraznolikost, a trenutno provode i projekt u sklopu kojeg će implementirati obnovljive izvore energije za grijanje i osvjetljenje u plastenicima. Začinsko bilje Herbaria u rukama vještih kuhara pretvara se u aromatičan i dekorativni dodatak jelima koji će oduševiti osjetila i začiniti gastronomsko iskustvo svih ljubitelja dobre hrane.