Purple Monkey

Vrijeme čitanja:1min
Hero vizual 1396x437px_PURPLE MONKEY
Purple Monkey restoran je baziran na prepoznatljivim uspješnicama azijskog street fooda. Uz dovoljno širok meni na kojem se nude različite vrste mesa, morski plodovi i tofu, s opcijom biranja između riže ili noodlesa, svatko može pronaći nešto za sebe.

Restoran
postoji već godinu dana i naša suradnja traje od samog početka. Tijekom vremena, prijateljstvo i partnerstvo su se uvelike razvijali i sad je ta suradnja na vrlo visokoj razini. Ovaj vrhunski azijski street food restoran pratimo u ostvarenju njihovih ambicija te smo, s obzirom na količinu koju tržište zahtjeva, isključivo za njih u asortiman uvrstili i unaprijed pripremljenu
pohanu piletinu spremnu za pečenje. 

Uz to, svakodnevno koriste 15 do 20 METRO Chef namirnica.

Kao i s ostalim klijentima, uvijek nastojimo održati usluge svoje dostave na elitnom nivou, upoznati se sa svačijim preferencijama te uspostaviti dobar odnos, jer upravo to se u konačnici pozitivno odražava na brže vrijeme dostave. Trudimo se ekspresno reagirati, zato što restoran spada u tip biznisa pri kojem se sve brzo događa i mijenja. Osluškujući želje našeg cijenjenog partnera, pokušat ćemo proširiti asortiman azijske ponude.