Pridružite se Coffee MeetUpu u organizaciji METRO Cash & Carry Hrvatska

Želite li unaprijediti kvalitetu Vaše kave? Ako je odgovor potvrdan, pridružite nam se na besplatnoj Coffee MeetUp radionici koja je namijenjena svim vlasnicima i voditeljima caffe barova.

Program

Na radionici ćete saznati kako prepoznati tehnički ispravnu kavu, kako nadzirati kvalitetu kave i kako uočiti najčešće greške u pripremi kave. Nadalje, proširit ćete svoje znanje o vrstama i sortama kave, saznati razliku između Arabice i Robuste te Specialty i industrijske kave. Upoznat ćete se sa svim tajnama espresso aparata za kavu i na kraju saznati put do ispravnog espressa!

 

Kada i gdje?

Radionica će se održati u Visokoj školi Aspira (Heinzelova 62a), 21.11.2019. s početkom u 14:00. Predviđeno trajanje radionice je sat i pol.

 

Naši predavači

Oliver Oljica i Marko Brajković, poznati barista i osnivač Lively Roastersa, pokušat će Vam prenijeti svoje znanje koje su stjecali dugi niz godina. Marko je vlasnik mnogih priznanja vezanih uz kavu te ga mnogi smatraju najuspješnijom osobom u razvoju poslovanja kojoj je kava corebusiness. Oliver je svoju karijeru usmjerio kavi kao biljki/voću i pokazao se kao jedan od najboljih barista u regiji.

Oljica Oliver

 „Danas je u ugostiteljstvu jedan od najvećih problema manjak edukacije. Ovom radionicom želimo približiti tehnike pripreme kave kako bismo pomogli u unapređenju rada u svim ugostiteljskim objektima.“ 

Oliver Oljica, barista

Pridružite nam se
Požurite i prijavite se na  metro coffee meet up
Broj mjesta je ograničen. Prijaviti se može do 20.11.2019. 
Prijavite se
Brajkovic Marko

„Cilj radionice je unapređenje i razumijevanje procesa kojim proizvod dolazi do gosta. Samim time, podići ćemo ljestvicu razine kvalitete kave kojoj svi težimo.“

Marko Brajković, osnivač Lively Roastersa

Ne propustite
METRO KATALOZI
POGLEDaJTE PONUDE NA JEDNOM MJESTU
Pronađite najbolje ponude  
Pogledaj ponude
action teaser katalozi
newsletter
PRVI SAZNAJTE NAŠE PONUDE
Prijavite se na naš newsletter  
Prijavi se
Newsletter action teaser