POZIV DOMAĆIM DOBAVLJAČIMA

Poziv hrvatskim dobavljacima

Kao partner profesionalnih kupaca, koji posluje po visokim standardima kvalitete i održivosti, METRO od prvog dana na hrvatskom tržištu aktivno surađuje s domaćim malim i srednjim poduzetnicima te lokalnim dobavljačima. Za nas je suradnja s domaćim proizvođačima ključan čimbenik održivosti i strateški važan segment našeg poslovanja. 

 

Zahvaljujući dugogodišnjem strateškom fokus na suradnju s domaćim proizvođačima i želju da hrvatskom HoReCa sektoru ponudimo lokalne proizvode, gotovo 80% naših dobavljača svježeg voća i povrća su hrvatski proizvođači.

 

Dosadašnja iskustva i trenutne okolnosti za METRO predstavljaju dodatan poticaj da proširi suradnju s lokalnim dobavljačima te kroz svoju ponudu profesionalnim kupcima osigura visoku razinu raznolikosti i kvalitete lokalnih proizvoda. Jer naš je cilj da kao preferirani HoReCa partner proizvode iz hrvatskih polja dovedemo do tanjura i ponude hrvatskih restorana. 

 

Zato koristimo priliku pozvati sve zainteresirane proizvođače, uzgajivače i (obiteljska) poljoprivredna gospodarstva, koja žele plasirati proizvode na police METROa, da nam se putem e-mail adrese info@metro-cc.hr obrate s kratkim opisom svoje organizacije, kontakt podacima i ponudom. METRO će, nakon pregleda pristiglih ponuda, izravno stupiti u kontakt sa zainteresiranim lokalnim dobavljačima.

Ne propustite
METRO KATALOZI
POGLEDaJTE PONUDE NA JEDNOM MJESTU
Pronađite najbolje ponude  
Pogledaj ponude
action teaser katalozi
newsletter
PRVI SAZNAJTE NAŠE PONUDE
Prijavite se na naš newsletter  
Prijavi se
Newsletter action teaser