Zahvala zaposlenicima METRO-a

METRO će zaposlenicima u prodajnim centrima isplatiti nagradu od 1.000 kuna neto/bruto

Mjere zastite 1

Svim zaposlenicima svojih prodajnih centara, METRO Cash & Carry Hrvatska će isplatiti nagradu u iznosu od 1.000 kuna kako bi im zahvalio na doprinosu i predanosti tijekom izvanredne situacije.

 

„Isplatom simbolične nagrade želimo zahvaliti kolegicama i kolegama koji u deset prodajnih centara METRO-a u ovim izvanrednim okolnostima pokazuju još veću predanost i posvećenost našim kupcima. Zahvaljujući njima METRO osigurava nepromijenjenu razinu nabave i kvalitete proizvoda koji su ključni za naše kupce i nastavak poslovanja u prilikama koje su izazovne za cijelu poslovnu zajednicu“, izjavio je TKO, FUNKCIJA.

 

S ciljem osiguranja najviše razine zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca, METRO je s prvim preventivnim mjerama krenuo krajem veljače, a one uključuju interne higijenske preporuke, postavljanje dezinfekcijskih sredstva u radnim prostorijama te intenzivniju dezinfekciju centara i skladišta. U prodajnim centrima METRO je svim zaposlenicima osigurao zaštitne maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju. Također, na ulazu za kupce postavljena su brzo djelujuća sredstva za dezinfekciju ruku koja se ne trebaju ispirati, a dodatna sredstva za dezinfekciju kupcima su dostupna i kod POS uređaja koje mogu koristiti prije i nakon korištenja kartica.

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
 prijavite se jednostavno i brzo
 Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Pošaljite zahtjev
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete  
Saznaj više
dostava teaser