MI RADIMO ZA NIKOLINU I TIHOMIRA

Vrijeme čitanja:4min
MI RADIMO ZA_SPIRO
Mi ne radimo za METRO. Mi radimo za Nikolinu, Tihomira i milijune poduzetnika diljem svijeta.

Njihov cilj…

“…je spojiti gastronomske užitke sa zabavom.”

Još kao srednjoškolac u ugostiteljskoj školi vlasnik Tihomir vjerovao je da će imati vlastito poslovanje u kojem može spojiti gastronomske užitke sa zabavom. Zajedno sa suprugom realizirao je san i otvorio prvu pizzeriju u Donjoj Bistri, no ubrzo su svoje poslovanja proširili i na restoran. Uz puno truda, zalaganja i predanosti danas su ponosni vlasnici restorana, pizzerije, dvije kantine i kafića, a u sve to nude uslugu organizacije različitih događaja i proslava.

Predanost kao tajna uspjeha

Nikolina i Tihomir sa svojim zaposlenicima imaju odličan odnos, zbog čega su mnogi s njima od samih početaka. Pitali smo Nikolinu koja je njihova formula uspjeha: “Trudimo se u sve biti uključeni – u kuhinju, šank, nabavu, administraciju… Konobar predstavlja vaš objekt i poslovanje. Hrana može biti odlična, ali ako su konobari neljubazni gost se neće vratiti. Zato se trudimo da su svi naši zaposlenici zadovoljni, nekada dođe do nesuglasica jer nas ima 50-ak, ali sve rješavamo na miran i prijateljski način.“

Zašto METRO?

Već dugih 16 godina vlasnik Tihomir svakodnevno dolazi u nabavu u METRO, koji je njegov prvi izbor zbog kvalitetnog i širokog asortimana, ljubaznih zaposlenika i pakiranja prilagođenih ugostiteljima. Kao prednost METROa ističu da sve pronalaze na jednom mjestu i tako štede vrijeme.
Metro_Spiro_36

“Predani smo poslu 24 sata dnevno, radno vrijeme za nas ne postoji, no u svemu je prisutna velika ljubav.”

- Nikolina Špoljar, vlasnica restorana Špiro