ZADOVOLJAN GOST TEMELJ JE USPJEŠNOG POSLOVANJA

Vrijeme čitanja : 2 min
Hero vizual BUGARIN

Hrvoje Bugarin i Ivana Bugarin-Radovančević vlasnici su najvećeg osječkog cateringa i kupci METRO-a od otvorenja osječkog centra 2006. godine. Obiteljski je posao započeo njihov otac, preuzimanjem restorana Prehrana, tada restorana poljoprivredne škole, a danas jednog od najuspješnijih ugostiteljskih objekata u Osijeku. Zahvaljujući filozofiji koja goste i zaposlenike stavlja na prvo mjesto i kulinarskoj viziji u čijem se središtu nalazi kvalitetna namirnica, danas su vlasnici tri uspješna ugostiteljska objekta – restorana Prehrane, prenoćišta Helena i cateringa Bugarin. Hrvoje u nabavu u METRO odlazi osobno, jer se tako može dodatno uvjeriti u kvalitetu i svježinu namirnica.

Ugostiteljska tradicija duga 40 godina

U svom poslovanju najponosniji su na očuvanje obiteljske tradicije duge 40 godina, kao i na razvoj poslovanja u najveći catering u gradu. Hrvoje smatra da su “postali prepoznatljivo ime u Osijeku“ te dodaje „kada klijenti iz cijele Hrvatske vide kako radimo, uvjere se iz prve ruke da i mi u Osijeku znamo odraditi vrhunski catering.“

Uz METRO ostvarujemo kontinuirani rast prometa i poslovanja

Prema riječima vlasnika, METRO njihovo poslovanje podržava „kompletnom uslugom i ponudom u kojoj pronalaze najvažnije proizvode za poslovanje.“ Što potvrđuje i kontinuirani rast prometa i suradnje. Zahvaljujući podršci METRO djelatnika „uspjeli smo dogovoriti da nam uvijek budu dostupni važni lageri robe, što je neophodno za normalno poslovanje. To je bio fenomenalan potez“ i naglašava da od METRO-a u budućnosti očekuje nastavak dobre suradnje.

"Dobar glas se daleko čuje, ali lošiji još dalje"

Hrvoje vjeruje da je u ugostiteljstvu najvažnije „ugoditi gostu i imati zadovoljne djelatnike jer bez njih nema uspješnog posla“  jer kako kaže „dobar glas daleko se čuje, ali lošiji još dalje. Ako se jednom nešto zezne, to se vrlo brzo proširi i preuveliča. U ugostiteljstvu se greške smiju dogoditi, ali minimalne i vrlo brzo ispravljive.