Dubrovačka pivovara

Vrijeme čitanja:1min
DUBROVAČKA PIVOVARA
Prva, jedina i više nego dovoljna – Dubrovačka pivovara.

Prva i jedina

Prva, jedina i više nego dovoljna – Dubrovačka pivovara. U samom centru Dubrovnika nalazi se proizvodni pogon i Tap room, otvoreni s namjerom da se u Dubrovniku i okolici razviju tržište i ukus za vrhunsko pivo. Od svojih skromnih početaka 2017. godine, ekipa iza Dubrovačke pivovare došla je do proizvodnog kapaciteta od 200.000 litara godišnje.

Praktična rješenja

Kako su to postigli? Ekipa u Dubrovačkoj pivovari bila je vrlo praktična u svojim idejama: jednostavno su izabrali isključivo vrhunske sirovine renomiranih svjetskih proizvođača. Jedino preostalo pitanje bilo je kakvu pivu proizvoditi, no u Dubrovačkoj pivovari imaju praktično rješenje i za ovu dilemu:
"'O ukusima se ne raspravlja', pa proizvodimo raznovrsne vrste piva : Lager ( Maestral) , Pale ale ( Fortunal) , Milk stout ( Grego) , NEIPA ( Goa)  koje imamo u stalnoj ponudi, te ponudu obogaćujemo dodatno sa specijalima kao što su: Wit Beer, Saisson, Sours, red ale, DDH ale,Rye IPA, Hoppy lager....... i želja nam je da svaki kupac za sebe nađe odgovarajući okus, odnosno vrstu/stil piva."

Zvuči super. A najpraktičniji način da probate pivo Dubrovačke pivovare je da je nađete na policama METRO centara.