Bura brew

Vrijeme čitanja : 1 min
BURA BREW

Početkom 2014. godine Alessandro, Claudio i Veronika dobili su ideju za pokretanje vlastite pivovare. Vrlo brzo ideja je postala san, no prošlo je još malo vremena prije nego je san postao stvarnost.

Kako san postaje stvarnost

Početkom 2014. godine Alessandro, Claudio i Veronika dobili su ideju za pokretanje vlastite pivovare. Vrlo brzo ideja je postala san, no prošlo je još malo vremena prije nego je san postao stvarnost. Na putu do toga stajale su im strašne poslovne, financijske, lokacijske, birokratske i raznorazne prepreke. No, ništa nije teško kad je ljubav prema dobrom pivu ovako jaka. Proizvodnja je počela 2016. godine.

Filozofija Bure…

… je vrlo jednostavna. Koriste samo vodu, ječmeni slad, mali udio pšeničnoga slada, hmelj i kvasac. Da bi sve bilo još jednostavnije Bura je rekla „ne“ svemu. Njihovo pivo je: nefiltrirano, nepasterizirano i neobrađeno. Za svoj proizvodni proces vole reći da se ne miješaju puno, već promatraju prirodu kako čini svoj posao. Sve svoje fanove pozivaju u pivovaru da dođu vidjeti Burin proizvodni proces, a mi vas pozivamo da dođete u METRO centre probati Bura Brew.