Hrvatski proizvod: Premium tartufi

Vrijeme čitanja : 1 min
PREMIUM TARTUFI

Premium tartufi svoje su mjesto našli u ponudi ponajboljih europskih restorana, ali i METRO policama.

Luciano, Bizara i Pronto

Premium tartufi 940x530_2

Luciano, Bizara i pronto

Kraj Drugog svjetskog rada bio je početak tvrtke Premium tartufi. Istra je, baš kao i većina Europe, ostala opustošena ovim sukobom, no to nije spriječilo Luciana Lakošeljaca da se energično primi posla i pokrene novu privredu. Imao je svoja dva psa, Bizaru i Pronta, i to je sve što mu je trebalo. Zajedno su krenuli u lov na tartufe, onako kako su to radili stari Talijani.
Premium tartufi 940x530_1

Paolo i Bobica

No, pravi je lov počeo 1991. godine kad se Lucianov unuk Paolo pridružio u lovu na tartufe. Sa svega 5 godina, Paolo je pokazao interes i talent koji su zacementirali njegov put u obiteljskom putu. Cijela priča zaokružena je posebnim poklonom koji je Luciano pripremio za Paola: Bobica, posebno istrenirani pas za lov na tartufe pridružio se lovu, i obitelji Lakošeljac.
Premium tartufi 940x530_3

Iz Istre u Europu - i na METRO police

Premium tartufi svoje su mjesto našli u ponudi ponajboljih europskih restorana, mnogi od kojih su u svoju ponudu uvrstili plemenite (i vrlo rijetke) bijele i crne tartufe. Proizvodi poput ulja i maslaca izrazito su traženi u redovitoj uporabi, zato je bilo pitanje vremena kada će naći na policama METRO centara.
jaja i istarski crni tartufi
Proučite recept
Jaja i istarski crni tartufi hero