Barba

Vrijeme čitanja : 1 min
BARBA

Iz Lab Splita za sebe vole reći da proizvodnji pristupaju baš kao i kuhanju ukusnog jela: u ječam i hmelj dodaju i zrno ljubavi, a ostalo je igra.

Što se kuha podno Marjana

Podno Marjana, ravno iz kućnog pivarstva dolazi pivo iz pivovare Lab Split. Ime su odabrali sa željom da istaknu kvalitetu koju temelje na Reinheitsgebot Bavarskom zakonu čistoće piva. Iako su po nazivu i tehnici svom pivu pristupili gotovo pa znanstvenom metodom, za sebe vole reći da proizvodnji pristupaju baš kao i kuhanju ukusnog jela: u ječam i hmelj dodaju i zrno ljubavi, a ostalo je igra. 

Najbolje je druženje s Barbom

Svoje kućne „lonce“ uskoro su zamijenili „laboratorijskom“ opremom kapaciteta 20.000 litara mjesečno. Lab Split svojem su Ale pivu dodijelili ime iskusnog morskog čovjeka „Barba“ , kojim su predstavili craft pivo na splitskoj sceni.. Zahvaljujući Barbi svoje kućne „lonce“ uskoro su zamijenili „laboratorijskom“ opremom kapaciteta 20.000 litara mjesečno. Prilično očekivano, jer oni koji prvi put probaju Barba pivo iznenadit će se ugodnim, voćnim okusom. Ono što je neočekivano je da u Barba pivu nema ni tragova voća, već su taj okus postigli isključivo kombiniranjem aromatskih hmeljeva. A METRO vas očekuje na pivskoj sekciji, na pripremi za druženje uz Barbu.