VUGLEC BREG, MJESTO GDJE JE KVALITETA NAJVAŽNIJA

Vrijeme čitanja : min
Hero vizual VUGLEC BREG

Svega osam kilometara od Krapinskih toplica nalazi se zelena oaza mira - Vuglec breg. Kako bi očuvali tradiciju i sjećanja na svoje pretke, obitelj Vuglec odlučila je stvoriti turističko mjesto gdje svi mogu uživati u autohtonoj gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama Hrvatskog zagorja. Ovaj seoski turizam proteže se na preko 12 hektara površine i sastoji se od nekoliko zagorskih „hiža“ koje nose imena starih predaka koji su nekada tu živjeli.

Raznovrsna ponuda privlači raznovrsne goste

Vođenje ovako velikog objekta nije nimalo jednostavan posao, ali cijela obitelj i njihovih 30 zaposlenika trudi se svaki dan ispuniti sve želje gostiju i oduševiti ih svojom originalnom ponudom. Obitelj navodi da je upravo njihova originalnost ponude i mogućnost zadovoljavanja potreba različitih gostiju njihova najveća prednost. Tako na Vuglec bregu možete jahati konje, voziti bicikl, isprobati Wellness u kleti Imbra, iskusiti eno gastro ture ili naprosto uživati u zelenom zavičaju i odličnoj gastroponudi.

Ljubav ide kroz želudac, a vrhunska usluga pokazatelj je zadovoljnog zaposlenika

U hranu ulažu puno ljubavi i truda, a njihov meni sastoji se od domaćih proizvoda i namirnica iz METROa. „Ako gost jednom izađe nezadovoljan iz restorana, izgubio si njegovo povjerenje, zbog toga nam je kvaliteta hrane iznimno važna jer želimo da se naši gosti vrate.“
Također, jednaki trud posvećuju svojim zaposlenicima. „Ako zaposlenici imaju dobre radne uvjete bit će motivirani na rad, a gost će uvijek dobiti vrhunsku uslugu. Neki naši gosti razvili su prijateljske odnose s našim konobarima i zbog njih se rado vraćaju.“ Njihovu kvalitetu prepoznao je i Michelin, koji im već drugu godinu zaredom uručuje nagradu Bib Gourmand.

METRO olakšava naše poslovanje, a dugogodišnja vjernost dovela je do nove suradnje

„U METROu smo gotovo svaki dan i tako već 10 godina. Zbog nedostatka vremena spas nam je što na jednom mjestu pronađemo sve potrebno, a proizvodi su visoke kvalitete. “Vuglec breg odnedavno je i dobavljač METROa, u čijem se asortimanu nalaze vrhunske vinske etikete, poput Cabernet sauvignona, rajnskog rizlinga, pjenušca Vuglec, pjenušca Rozalia, zagorskih brega i graševine.
Metro_vuglecbreg_1_resize

"U METROU SMO GOTOVO SVAKI DAN I TAKO VEĆ 10 GODINA. ZBOG NEDOSTATKA VREMENA SPAS NAM JE ŠTO NA JEDNOM MJESTU PRONAĐEMO SVE POTREBNO, A PROIZVODI SU VISOKE KVALITETE."

Ksenija i Mario Vuglec, vlasnici Vuglec brega